12 ani cu Seminee Vistea

12-ani

      In 2004, am pornit pe un drum care ni se parea frumos, creativ, distinctiv si mai ales interesant.

     In 12 ani am intalnit oameni diferiti, cu preferinte diferite, carora le-am indeplinit visul de a avea un semineu sau o lucrare din piatra frumos si bine executata.

     De 12 ani PRETUIM ideile fiecarui beneficiar. Niciodata nu am facut o lucrare care sa nu respecte dorintele cuiva. Am explicat detalii, am venit cu idei, am prelucrat schite, poze si am facut lucrari exceptionale.

    De 12 ani stim ca beneficiarul oricarei lucrari MERITA cea ma mare atentie. Pentru ca fiecare beneficiar al lucrarilor noastre sa fie multumit si fericit de produsul/lucrarea platita, am facut totul cu cea mai mare DARUIRE.

      Ne place sa stim ca materialele cu care lucram sunt cele mai bune si de aceea CALITATEA lucrarilor executate nu are de suferit niciodata!

     Suntem la dispozitia beneficiarilor lucrarilor noastre si dupa terminarea lucrarilor. In cazul oricaror situatii intervenite, ne gasiti MEREU la numerele de telefon: 0755-500.262 sau 0744-810324!

 

     Seminee Vistea inseamna nu doar cuvinte si produse sau lucrari.

    Seminee Vistea inseamna in primul rand CALITATE!

 

  • Calitatea lucrarilor noastre este dovedita de inteventiile aproape inexistente necesare dupa finalizarea lucrarilor.

  • Calitatea finisarii pietrei, efectuate manual, este dovada talentului si pasiunii cu care lucram.

  • Calitatea imbinarii elementelor, liniile marginilor, colturile rotunjite simetric sunt dovada atentiei cu care prelucram fiecare parte si fiecare element al lucrarilor noastre.

  • Calitatea materialelor pe care le folosim la imbinarea elementelor de piatra (adezivi) si a substantelor cu care tratam piatra, sunt intotdeauna alese in asa fel incat garantia durabilitatii si rezistentei, garantia functionalitatii produselor / serviciilor realizate, sa nu aiba de suferit.

  • Piatra fiind un material natural, poate prezenta imperfectiuni. De aceea, cunoasterea calitatii si a locului provenientei acesteia este un element cheie in alegerea celui mai potrivit material din punct de vedere calitativ si chiar estetic. Marea varietate de nuante, densitate, duritate lasa la alegerea celui care o va prelucra posibilitatea de a folosi materia prima cea mai potrivita pentru a garanta calitatea si durabilitatea proiectului realizat.

  • Intoarcerea spre natural, spre VERDE este o tendinta a perioadei pe care o traim. Sa aducem NATURA IN CASA prin alegerea materialelor naturale este CEA MAI BUNA ALEGERE!

 

calitate, stil, personalitate, confort, durabilitate, rezistenta, asistenta, talent, profesionalism, daruire, implicare