In timp cu … Seminee Vistea

 

    In 2004, am pornit pe un drum care ni se parea frumos, creativ, distinctiv si mai ales interesant. Cu ceva teama de esec (cala orice inceput, ca la nou), am pasit increzatori cu gandul ca daca nu incercam, nu vom sti niciodata daca am fi reusit … sau nu 🙂 

 

    De-alungul timpului am intalnit oameni diferiti, cu preferinte diferite, carora le-am indeplinit visul de a avea un semineu sau o lucrare din piatra frumos si bine executata.

 

     Am invatat sa PRETUIM ideile fiecaruia. Am facut lucrari care sa respecte dorintele fiecaruia.  Cand a fost cazul, am  am venit cu idei, am prelucrat schite, poze si am facut lucrari exceptionale. Poate ca nu facem piese care sa apara in cataloage sau reviste de renume, insa ne putem mandri cu unicitate, cu lucrul bine facut, cu personalitatea fiecarui client reprezentat in lucrarile noastre.

Si asta ne face si pe noi, UNICI. Va multumim!

 

    Stim ca beneficiarul oricarei lucrari MERITA cea ma mare atentie.

    De aceea, facem totul cu cea mai mare DARUIRE. 

 

    Ne place sa stim ca materialele cu care lucram sunt cele mai bune si de aceea CALITATEA lucrarilor executate nu are de suferit niciodata!

 

    Suntem la dispozitia beneficiarilor lucrarilor noastre si dupa terminarea lucrarilor. In cazul oricaror situatii intervenite, ne gasiti MEREU la numarul de telefon: 0744-810324!

 

     Seminee Vistea inseamna nu doar cuvinte si produse sau lucrari.

    Seminee Vistea inseamna in primul rand CALITATE!

 

  • Calitatea lucrarilor noastre este dovedita de inteventiile aproape inexistente necesare dupa finalizarea lucrarilor.

  • Calitatea finisarii pietrei, efectuate manual, este dovada talentului si pasiunii cu care lucram.

  • Calitatea imbinarii elementelor, liniile marginilor, colturile rotunjite simetric sunt dovada atentiei cu care prelucram fiecare bucata de piatra.

  • Calitatea materialelor pe care le folosim la imbinarea elementelor de piatra (adezivi) si a substantelor cu care tratam piatra, sunt intotdeauna alese in asa fel incat garantia durabilitatii si rezistentei, garantia functionalitatii produselor / serviciilor realizate, sa nu aiba de suferit.

  • Piatra fiind un material natural, poate prezenta imperfectiuni. De aceea, cunoasterea calitatii si a locului provenientei acesteia este un element cheie in alegerea celui mai potrivit material din punct de vedere calitativ si chiar estetic. Marea varietate de nuante, densitate, duritate lasa la alegerea celui care o va prelucra posibilitatea de a folosi materia prima cea mai potrivita pentru a garanta calitatea si durabilitatea proiectului realizat.

  • Intoarcerea spre natural, spre VERDE este o tendinta a perioadei pe care o traim. Sa aducem NATURA IN CASA prin alegerea materialelor naturale este CEA MAI BUNA ALEGERE!