Gandeste si investeste in siguranta, pe termen lung!

Casa noastra reflecta personalitatea noastra!

 

E bine sa investim in noi, in educatia  noastra, in dezvoltarea  competentelor noastre, e bine  sa investim si in locuinta noastra. Ne place sa avem lucruri frumoase, dar sunt ele intotdeauna si sigure?

 

Este important sa gandim pe termen lung! Investitiile, in ambele cazuri, nu sunt ieftine! Iar in cazul locuintei, trebuie sa luam in considerare si siguranta!

 

Albi Vistea SRL tine mult la calitatea materialelor, a lucrarilor si a respectarii parametrilor care asigura siguranta maxima in exploatarea semineelor realizate.

 

Clientii nostri sunt martori ai lucrarilor realizate de noi.

 

Fie ca e vorba doar de un zid sau de un soclu de casa, folosim cea mai buna piatra ca materie prima, cel mai bun adeziv, cele mai bune solutii care prelungesc durata de pastrare a proprietatilor pietrei si suntem atenti la cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul sa fie  mai mult decat si-a dorit clientul!

 

In cazul semineelor, fiind vorba de foc, fum, gaze, termenul siguranta este primordial! Da! Realizam orice model de semineu, iar asigurarea sigurantei in exploatare este un punct peste care nu putem trece!

 

Iata cateva puncte care asigura siguranta in exploatarea semineelor pe termen lung:

 

  • Un cos de fum defectuos, invechit, crapat, care nu mai corespunde standardelor de  siguranta, emana monoxid de carbon, ceea  ce duce la  aparitia  durerilor de cap, a ametelilor… Monoxidul de carbon poate fi fatal celor expusi la concentratii foarte mari ale acestuia. Asigurati-va ca cosul de fum este montat corect, ca nu are blocaje si asigura eliminarea tuturor substantelor toxice!

 

  • Un semineu neizolat, duce la pierderi semnificative de caldura, ceea ce inseamna bani aruncati! De asemenea, izolarea hotei semineului cu material precum azbestul, poate fi cancerigen. Daca e intr-o conditie buna, nu prezinta un pericol pentru sanatate, dar in momentul in care devine friabil sau sfaramicios, fibrele de azbest pot fi eliberate in aer. Asigurati-va ca specialistul care a realizat izolarea hotei semineului a folosit material de cea mai buna calitate. Puneti intrebari si sigur veti primi raspunsuri.  

 

  • Instalarea unui sistem de ventilare ajuta atat la eliminarea din incapere a substantelor nocive cat si la realizarea corecta a circulatiei de aer necesar functionarii cat mai eficiente a semineului.

 

  • Asigurati-va ca incaperea in care este montat semineul este destul de aerisit! Nu se monteaza seminee in incaperi care nu au ferestre sau acces spre exterior!

 

  • Pentru ardere, daca ati optat pentru un semineu pe lemne, asigurati-va ca materialul folosit este optim pentru utilizarea in semineu! Unele tipuri de lemne pot duce la agravarea anumitor boli pulmonare, deoarece emana funingine si carbon. De asemenea, este de preferat sa aveti un paravan in fata semineului, pentru evitarea unui incendiu provocat de scantei. 

 

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, asigurati-va ca primiti ceea ce platiti! Asigurati-va ca specialistul este intr-adevar specialist si stie ce face! Comunicati, intrebati si fiti sigur ca produsul final corespunde atat din punct de vedere al calitatii cat si al sigurantei!