Faragott kandallok

          A tűz feletti uralom már évezredekkel ezelőtt a civilizáció egy formáját tette lehetővé. A tűz felhasználásával, a főzés műveletét könnyebbé tették. Ezzel egy biztos hőforrást hozhattak létre a kunyhó közepén. Idővel viszont a kályha nem csak hőforrást jelentett, hanem használata átértékelődőtt. Nemcsak főzésre használták már, hanem szépsége miatt különböző formákat, stílusokat öltött magára.

          A klasszikus kandallók kőből, márványból vagy akár travertinből magukba foglalják otthonunk modern stílusát. A kő a leggyakrabban használt anyag kandallók elkészítéséhez, mivel aránylag könnyű bármilyen formát és modellt kialakítani belőle.

Klasszikus faragott kandallo, „Austria”

          semineu clasic sculptat austria

            

          A tartós, kellemes, modern, klasszikus, hagyományos kandallók a dekoratív megoldások által, legtöbb beltér számára ízléses választást jelenthetnek.

 

         A lakásba épített klasszikus faragott kandallók segítségével a tűz melegét és szépségét biztonságosan otthnunkba varázsolhatjuk, ezzel egy újabb stílust csalhatunk otthonába

 

         A pontos vonalak, amelyek nagy odafigyeléssel készülnek, meghatározzák a kő természetességét, így létrehoznak egy kellemes és meghitt környezetet a család részére.

 

 

Kezzel faragott kandallo, „Danes”

 

Semineu Danes Clasic2

Méretek (magasság, hosszúság, szélesség): 3000x2000x850

 

          Mivel a kandalló otthonunk szíve lesz ezért lehető legjobb döntést kell meghoznunk, ahhoz, hogy otthonunkat hangulatosabbá varázsoljuk.

 

          Tapasztalattal rendelkező csapatunk segíthet a megfelelő modellt kiválasztani. 

 

          Legtöbb esetben magyarvistai kővel dolgozunk, de kérésre vállaljuk gránitból és travertinből  készült munkák kivitelezését is. 


 

 

Klasszikus faragott kandallo, 2 Modell

 

  • Egyenesfali kandalló, kő párkánnyal

 


 

  • Szoba közepére felállított kandalló, párkány nélkül