Placări

Piatra are caracteristici speciali și poate prinde aproape orice formă,astfel încât să poată corespunde oricărui stil.Orice casă poate îmbrăca finisaje moderne, rustice, clasice sau futuriste, deoarece, cu pricepere și talent, un specialist poate realiza ceea ce îi cere orice client.

Una din lucrările noastre recente, reprezintă dorința cuiva de a avea pereți îmbrăcați în piatră spartă, fără rosturi.Iată că a ieșit bine-nțeles, așa cum obișnuim, vă oferim imagini care încă bu prezintă lucrarea gata-finisată.

Lăsăm totul la voia imaginației voastre.

Placări pereți interiori cu piatră naturală bicolor

Casă placată cu piatră spartă

Ancadramente ferestre

Prima impresie contează!

Este esențial ca fațada casei să aibă un aspect plăcut, îngrijit, frumos executat și mai ales cu materiale de prima calitate.Detaliile, formele, mărimile, culorile, îmbinările definesc cea ce înseamnă personalitatea unei case.E adevărat că fiecare client are o imagine proprie, fiecare vrea ca cea ce plătește să corespundă viziunii sale.

Nouă ne place să facem pe plac tuturor celor care apelează la serviciile noastre și de acea, nu facem rabat la calitate și ne dăm toată silința ca lucrarea executată să fie de nota 10

Iată câteva ancadramente de ferestre pe care le-am realizat recent.

Placări cu piatră în stil vechi, tip sură veche

Modern și clasic în același timp, piatra conferă oricarei construcții unicate, elegante.

Placările cu piatra sunt perfecte dacă vă doriți protejarea casei/pereților/curții de intemperii li acțiuni ale mediului.

Apelați cu încredere la noi pentru orice lucrări din piatră în Cluj și în zonele apropiate.

Placări cu piatră de viștea, interior/exterior

Albi Viștea SRL este specializat în realizarea de lucrări care se bazează pe prelucrarea pietrei, de la elemente de interior până la lucrări de exterior.

Când vine vorba de lucrări de durată și crearea de modele unice, rezistente, placările din piatră naturală sunt exact ce aveți nevoie.

Pereții/gardurile/zidurile/placările realizae de noi vor îmbunătăți designul locuinței/curții/peisajului dvs și vă face ca spațiul în aer liber sau în interior să fie unic și mai atractiv.

Placări

Placări cu andezit. Racordat soba, montat coșuri de fum.