În timp cu șeminee Viștea

În 2004, am pornit pe un drum care ni se părea frumos, creativ, distinctiv și mai ales interesant. Cu ceva teamă de eșec (ca la orice început, ca la nou), am pășit încrezători cu gândul că dacă nu încercăm, nu vom ști niciodată dacă am fi reușit … sau nu. De-alungul timpului am întâlnit oameni diferiți, cu preferințe diferite, cărora le-am îndeplinit visul de a avea un șemineu sau o lucrare din piatră frumosă și bine executată.

Am învățat să PREȚUIM ideile fiecăruia. Am făcut lucrări care să respecte dorințele fiecăruia. Când a fost cazul, am venit cu idei, am prelucrat schițe, poze și am făcut lucrări excepționale. Poate că nu facem piese care să apară în cataloage sau reviste de renume, însă ne putem mândri cu unicitate, cu lucrul bine făcut, cu personalitatea fiecărui client reprezentat în lucrările noastre.

Și asta ne face și pe noi, UNICI. Vă mulțumim!

Știm că beneficiarul oricarei lucrări MERITĂ cea mai mare atenție.

De aceea, facem totul cu cea mai mare DĂRUIRE. Ne place să știm că materialele cu care lucrăm sunt cele mai bune și de aceea CALITATEA lucrărilor executate este pe primul loc!

Suntem la dispoziția beneficiarilor lucrărilor noastre și după terminarea lucrărilor. În cazul oricăror situații intervenite, ne găsiți MEREU la numărul de telefon: 0744-810324!

Șeminee Viștea inseamnă nu doar cuvinte și produse sau lucrări.

Șeminee Viștea înseamnă în primul rând CALITATE!

Calitatea lucrărilor noastre este dovedită de intervențiile aproape inexistente necesare după finalizarea lucrărilor. Calitatea finisării pietrei, efectuate manual, este dovada talentului și a pasiunii cu care lucrăm. Calitatea îmbinării elementelor, liniile marginilor, colțurile rotunjite simetrice sunt dovada atenției cu care prelucrăm fiecare bucată de piatră.

Calitatea materialelor pe care le folosim la îmbinarea elementelor de piatră (adezivi) și a substanțelor cu care tratăm piatra, sunt întotdeauna alese în așa fel încât garanția durabilității și rezistenței, garanția functionalității produselor / serviciilor realizate, să nu aibă de suferit.

Piatra fiind un material natural, poate prezenta imperfecțiuni. De aceea, cunoașterea calității și a locului

provenienței acesteia este un element cheie în alegerea celui mai potrivit material din punct de vedere calitativ și chiar estetic. Marea varietate de nuanțe, densitate, duritate lasă la alegerea celui care o va prelucra, posibilitatea de a folosi materia primă cea mai potrivită pentru a garanta calitatea și durabilitatea proiectului realizat.

Întoarcerea spre natural, spre VERDE este o tendință a perioadei pe care o trăim. Să aducem NATURA ÎN CASĂ prin alegerea materialelor naturale este CEA MAI BUNĂ ALEGERE!