Gândește și investește în siguranță, pe termen lung !

E bine să investim în noi, în educația noastră, în dezvoltarea competențelor noastre. E bine să investim și în locuința noastră. Ne place să avem lucruri frumoase, dar sunt ele întotdeauna și sigure?

Este important să gândim pe termen lung!

Investițiile, în ambele cazuri, nu sunt ieftine! Iar în cazul locuinței, trebuie să luăm în considerare și siguranța! Albi Vistea SRL ține la calitatea materialelor, a lucrărilor și a respectării parametrilor care asigură siguranța maximă în exploatarea șemineelor realizate.

Clienții noștri sunt martori ai lucrărilor realizate de noi.

Fie că e vorba doar de un zid sau de un soclu de casă, folosim cea mai buna piatră ca materie primă. Folosim cel mai bun adeziv, cele mai bune soluții care prelungesc durata de păstrare a proprietăților pietrei și suntem atenți la cele mai mici detalii, astfel încât rezultatul să fie mai mult decât și-a dorit clientul!

În cazul șemineelor, fiind vorba de foc, fum, gaze, termenul SIGURANȚĂ este primordial!

Da! Realizăm orice model de șemineu, însă asigurarea siguranței în exploatare este un punct peste care nu putem trece!

Iată câteva puncte care asigură siguranța în exploatarea șemineelor pe termen lung:

Un coș de fum defect, învechit, crăpat, care nu mai corespunde standardelor de siguranță, emană monoxid de carbon, ceea ce duce la apariția durerilor de cap, a amețelilor… Monoxidul de carbon poate fi fatal celor expuși la concentrații foarte mari ale acestuia. Asigurați-vă că coșul de fum este montat corect, că nu are blocaje și asigură eliminarea tuturor substanțelor toxice!

Un șemineu neizolat, duce la pierderi semnificative de căldură, ceea ce înseamnă bani aruncați! De asemenea, izolarea hotei șemineului cu material precum azbestul, poate fi cancerigen. Daca e într-o conditțe bună, nu prezinta un pericol pentru sănătate, dar în momentul în care devine friabil sau sfărâmicios, fibrele de azbest pot fi eliberate în aer. Asigurați-vă că specialistul care a realizat izolarea hotei șemineului a folosit material de cea mai bună calitate. Puneți întrebări și sigur veți primi răspunsuri.

Instalarea unui sistem de ventilare ajută atât la eliminarea din încăpere a substanțelor nocive cât și la realizarea corectă a circulației de aer necesar funcționării cât mai eficiente a șemineului.

Asigurați-vă că încăperea în care este montat șemineul este destul de aerisit! Nu se montează șeminee în încăperi care nu au ferestre sau acces spre exterior!

Pentru ardere, dacă ați optat pentru un șemineu pe lemne, asigurați-vă că materialul folosit este optim pentru utilizarea în șemineu! Unele tipuri de lemne pot duce la agravarea anumitor boli pulmonare, deoarece emana funingine și carbon. De asemenea, este de preferat să aveți un paravan in fața șemineului, pentru evitarea unui incendiu provocat de scântei.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră,asigurați-vă că primiți ceea ce plătiți!

Asigurați-vă că specialistul este într-adevăr specialist și știe ce face! Comunicați,

întrebați și fiți sigur că produsul final corespunde atât din punct de vedere al calității cât și al siguranței!